Bestemmingen /  Verenigd Koninkrijk en Ierland
TCG East amd South

Verenigd Koninkrijk en Ierland

Traditiegetrouw bestaat er een sterke band tussen Engelsen en Nederlanders. Er zijn diverse bekende voorbeelden van een goede match tussen Nederlandse en Engelse bedrijven. Het Verenigd Koninkrijk neemt een belangrijke plaats in de Europese en wereldeconomie in. De transportmogelijkheden zijn prima. Het land beschikt over een uitstekende infrastructuur.

Ierland is één van de Europese landen die het hardst zijn getroffen door de economische crisis van 2010. Het land had zich de laatste 30 jaar omgevormd van een landbouweconomie naar een kenniseconomie. Eind vorige eeuw vestigden zich veel multinationals in Ierland, aangetrokken door het goedkope vestigingsklimaat. Veel Ieren zijn door de nieuwe crisis in financiële moeilijkheden gekomen. Dit heeft er toe geleid dat de Ieren een beroep hebben moeten doen op de noodfondsen van de IMF en EU.

TCG onderhoudt wekelijkse groupage diensten naar de UK en Ierland. Mede door de sterke positie van het moederbedrijf Norbert Dentressangle verwachten wij een verdere ontwikkeling in beide landen.

Direct naar:

Tel. +31 (0) 24 372 46 80
E-mail: cs.eastsouth@xpo.com

 

   AEO logo

 Xpo